Tijdens m’n boekavontuur heb ik mogen ervaren hoe bijzonder het is om je eigen pad te bewandelen, helemaal zoals klopte voor mij. Het was een bijzondere dans van zelf stappen zetten en m’n pad zich laten ontvouwen. Ik ontdekte hoe ik aanwezig kon zijn bij dat wat zich aandiende in verbinding met datgene waar ik aan werkte (het boek) en wat ik wilde ervaren (m’n natuur ontdekken en mezelf laten zien). Het was magisch om te ervaren wat er dan allemaal op je pad komt en welke stappen je durft te zetten. 

Op de dag ‘De magie van je eigen pad gaan’ kun je dat met me meebeleven! We gaan ervaren hoe je zowel zelf stappen kunt zetten als laten ontstaan wat zich als vanzelf ontvouwt. Er blijkt een magische midden tussen deze twee te zijn! Het is zowel geven als ontvangen, zijn en doen, lopen en stilstaan, stappen zetten en laten ontstaan.

Nieuwsgierig?

Wanneer: 6 juli, 10 – 22 uur
Waar: In de boomgaard van de Mommenhoeve
Wat: Ervaren hoe je je eigen weg kunt gaan, door zowel stappen te zetten als je pad zich te laten ontvouwen. We werken met een groep van maximaal 12 personen. Doen oefeningen, ervaren de stilte en de natuur, zetten letterlijk een stap op ons pad én ontvangen iets wat op ons pad komt.
Wie: door Saskia op de Weegh, boekavonturier Nieuwe paden banen en ervaren begeleider van leertrajecten.
Bijdrage: 90 euro, exclusief btw en potluck lunch (iedereen neemt iets mee), inclusief hout-oven-pizza voor het diner, kampvuur en de mogelijkheid een nachtje te blijven kamperen!

Aanmelden
Ja, ik meld me aan voor ‘De magie van je eigen pad gaan’: